Forum: Week 48: Nieuwe manieren om bezoekers naar je site te krijgen: Social Media


Reacties week 48 hoofdartikel: Nieuwe manieren om bezoekers naar je site te krijgen: Social Media
Datum: 26-11-2010 13:43
Door: Jeroen Hoekstra
Jeroen Hoekstra
Wat zijn jouw ervaringen met Social Media Sites zoals Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter? Lukt het een beetje om bezoekers naar je site te krijgen? Heb je al share-buttons op je site verwerkt?

We zijn erg benieuwd naar je ervaringen. Als je vragen hebt kan dat natuurlijk ook. We helpen je graag.
Datum: 28-11-2010 16:33
Door: PimV
Persoonlijk ervaar ik de advertenties in Facebook en Hyves als een noodzakelijk kwaad. Ik heb er nog nooit eentje gezien die ik interessant vond. Wie gaat er nu tijd steken in het trainen van een advertentiewizzard?

Daarnaast zit er aan Facebook nog een luchtje, in de zin dat ze, als ze het maar even voor elkaar kunnen krijgen, commercieel met je privégegevens aan de slag gaan.

Al met al geen media om een leuke band met je klanten op te bouwen.
Datum: 30-11-2010 15:08
Door: Chris Vermeulen
Chris Vermeulen
Hi Pim, je hebt helemaal gelijk. Wat Facebook allemaal met je persoonlijke gegevens kan en zal doen is nog veel enger dan waar Google mee bezig is.

Het is best lastig. Het is een fenomeen (aan het worden) waar we maar moeilijk meer omheen kunnen. Enerzijds moet je er zelf op zitten om te weten waar de kelpel hangt en hoe dingen werken, maar tegelijk niet teveel van jezelf bloot geven. En je kunt onderzoeken hoe je het kunt gebruiken.

Het meest zorgewekkende is nog wel de naïviteit van de gebruikers.
Datum: 26-11-2011 16:18
Door: inge
@Chris Vermeulen,

Social Media is natuurlijk commercieel, maar je kunt het ook zelf in de hand houden ipv dat 'zij' bepalen wat je ermee kunt.

PS: waarom zijn er geen gegevens van jou te vinden op internet? Geen Linkedin profiel, geen twitter account? Vind ik toch wel opmerkelijk gezien alle artikelen over vindbaarheid en social media :-)
Datum: 28-11-2011 14:46
Door: Chris Vermeulen
Chris Vermeulen
Hi Inge, 

Inmiddels hebben we binnen ons bedrijf een Social Media strategie uitgewerkt waarmee we onze klanten kunnen helpen om op een efficiënte en goed-werkende manier social media te gebruiken voor hun bedrijf. We zijn nu met een aantal klanten bezig met de pilot en zodra dat goed afgerond is gaan we die dienst op onze websites beschikbaar maken en promoten. 

Ikzelf zit al een hele tijd op Twitter, Facebook en Linkedin en Hyves, juist omdat ik moet weten waar de klepel hangt. Ik ben alleen nog aan het dubben of ik iedereen als vriend moet toevoegen op FB of niet.

Ik krijg namelijk best veel verzoeken omdat mensen mij ook kennen van Alphamega en van WebsiteSupporters.com, maar ik weet nog niet of ik die aan mijn FB moet toevoegen, omdat dan de aard van mijn persoonlijk gebruik van FB gaat veranderen.

Zoals je weet moet je om een bedrijfspagina op FB te kunnen beheren eerst zelf op FB zitten. Dus dat is ook het geval. Dit is de pagina van Alphamega en WebsiteSupporters:

http://www.facebook.com/AlphamegaHosting 

Klik hier om te reageren!

Terug naar overzicht
Website supporters

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.
Powered by AlphamegaHosting

Thema van de week:

Moeite met het schrijven van teksten voor je site?

Met deze tips lukt het je wel!

Lees meer...

Onze visie:

Dat elke WebsiteSupporter binnen een jaar een meet-
baar succesvollere website heeft.

Door elke week, rond een gezamenlijk thema, verbeter-
punten aan onze websites door te voeren en anderen daarbij te helpen.

Powered by...

WebsiteSupporters is een initiatief van AlphamegaHosting.com en WebsiteKlusjes.com. Het ervaren personeel van deze bedrijven is regelmatig te vinden op de forums van deze site.
Copyright 2012 Long Term Results B.V. Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap
Log in / Registreer
Zoek