Forum: Week 32: Boek meer succes door je site in je bedrijfsproces te integreren


Reacties week 32 hoofdartikel: Boek meer succes door je site in je bedrijfsproces te integreren
Datum: 6-8-2010 22:26
Door: Robert Heessels
Robert Heessels
    Wil je eens met iemand van gedachten wisselen of heb je vragen over de integratie van je website in je bedrijfsprocessen, reageer dan op dit artikel en stel je vraag. Ook als je een aanvullende opmerking hebt of een goed idee zien we je reactie graag tegemoet!

    We zijn hier om elkaar te helpen, toch? 
Datum: 6-8-2011 09:42
Door: schilderv
Citaat
"Heb je een productie- of installatiebedrijf, dan zou je aanverwante producten, zoals onderhoudsproducten, in je webwinkel kunnen aanbieden. Een meubelzaak kan bijvoorbeeld ledercreme, vlekwerende spray en retoucheerstiften verkopen aan de bestaande klanten. Een zwembadbouwer kan chloor, filters en schoonmaakproducten via de webshop verkopen en zo de omzet verhogen."

Ik loop al een tijdje met een soort gelijk idee een webwinkel in verf, Maar dit heeft opslag nodig en die heb ik niet nu ben ik zelf zzp,er schilder zie mijn site www.schilder-vanveen.nl. Dus om produckten via deze site aan te bieden om zo in het klein een beging te maken is zeker mogelijk en een leuk idee, maar dat producten binnen 7 dagen terug mogen kan niet altijd namelijk voor verf dat speciaal op kleur gemaakt word. Kan ik dit dan vermelden op de site en is dat dan ook rechtsgeldig ?

Ger van Veen
Datum: 9-9-2011 10:52
Door: Ellen van de Greef
Ellen van de Greef
Hallo Ger,

Je hebt met verkoop via internet inderdaad te maken met Koop op afstand waarbij de koper van een product het recht heeft om toch af te zien van een aankoop binnen 7 werkdagen. Hierop zijn echter wel uitzonderingen, zoals producten die op maat gemaakt worden.

In jouw geval zou dit dan verf kunnen zijn die speciaal voor de klant gemengt wordt in de juiste kleur. Je moet dit inderdaad wel duidelijk vermelden op je website. Je kunt het bijvoorbeeld opnemen in de Algemene Voorwaarden en er voor zorgen dat de klanten aangeven dat ze akkoord gaan voordat de verkoop wordt afgerond.
Het is dan gewoon rechtsgeldig.

Kijk maar eens op deze websites voor meer informatie:
http://www.consuwijzer.nl/Consumententhema_s/Kopen_op_afstand

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ict/vraag-en-antwoord/wat-is-koop-op-afstand-en-wat-zijn-mijn-rechten-bij-koop-op-afstand.html
Datum: 9-9-2011 14:46
Door: Chris Vermeulen
Chris Vermeulen
Hi Ger, 

In aanvulling op het advies van Ellen, zou je eens een tijdje kunnen testen hoe het gaat als je toch een niet goed geld terug garantie op maatwerk-verf geeft. Mensen moeten namelijk zelf de moeite nemen om het terug te sturen en ook zelf de kosten van het terugssturen betalen en dat is een vrij hoge drempel. Maar door die garantie te geven, verkoop je wel meer.

Verder zou je eens kunnen kijken naar dropshipping, waarbij jij het verkoopt, maar een ander de voorraad houdt en het versturen regelt. Misschien kun je reseller worden van een bestaande, grote online verfhandel?

Voor meer tips: http://www.websitesupporters.com/shop-beginnen/verruim-je-omzet-met-een-eigen-webshop

Groetjes en succes! 

Klik hier om te reageren!

Terug naar overzicht
Website supporters

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.
Powered by AlphamegaHosting

Thema van de week:

Moeite met het schrijven van teksten voor je site?

Met deze tips lukt het je wel!

Lees meer...

Onze visie:

Dat elke WebsiteSupporter binnen een jaar een meet-
baar succesvollere website heeft.

Door elke week, rond een gezamenlijk thema, verbeter-
punten aan onze websites door te voeren en anderen daarbij te helpen.

Powered by...

WebsiteSupporters is een initiatief van AlphamegaHosting.com en WebsiteKlusjes.com. Het ervaren personeel van deze bedrijven is regelmatig te vinden op de forums van deze site.
Copyright 2012 Long Term Results B.V. Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap
Log in / Registreer
Zoek