Forum: Week 29: Neem deze week eens de tijd om je site te evalueren


Reacties week 29 hoofdartikel: Neem deze week eens de tijd om je site te evalueren
Datum: 16-7-2010 09:20
Door: Jeroen Hoekstra
Jeroen Hoekstra
Wij zijn toch wel eens benieuwd ;-)

Hoe gaat het nu met je site? Ik weet niet wanneer jij bent ingestroomd bij WebsiteSupporters, maar we zijn inmiddels ruim een half jaar bezig met het wekelijks verbeteren van onze websites. Dat zou inmiddels toch het nodig effect moeten sorteren.

Reageer eens op dit artikel en vertel jouw verhaal.
Datum: 19-7-2010 10:11
Door: caravanclu
Het schijnt heel moeilijk voor de mensen te zijn om de campings en de prijsvragen te vinden hoe zou ik dat kunnen verbeteren zodat iedereen het een makkie vind.
Datum: 21-7-2010 14:50
Door: Lissy Botman
Lissy Botman
Ik heb even naar je website gekeken. Wellicht is het een goed idee om 1 pagina voor alle prijsvragen te maken en vanuit daar door te verwijzen naar de prijsvragen die bij de campings horen? Ik begrijp dat er per camping een prijsvraag is. Van die pagina voor prijsvragen kun je dan een menu knop maken en in het menu laten terugkomen. Dan staat het er duidelijk op.

Wat betreft het vinden van de campings. Ik zie dat je daar een menu item van hebt gemaakt en dat daaronder campings hangen. Zou je iets meer kunnen verduidelijken wat je bedoelt?

Wist je trouwens dat je bij WebsiteKlusjes.com een consult kunt aanvragen? Dit consult kost € 48,- ex btw.

Een expert  bekijkt dan kritisch je website, waarna in een telefonisch consult (ongeveer 15 minuten) diverse punten van je website worden besproken. Uiteraard kun je ook vragen stellen. Achteraf krijg je van ons een rapport toegestuurd, zodat je daarmee verder kunt werken.

Je kunt er overigens ook voor kiezen om een heel summier rapport te ontvangen waar een aantal punten instaan en langer het e.e.a aan de telefoon te bespreken. (max 30 minuten)

In principe word er gekeken naar de basis van je website en hoe je effectief verbeteringen aan kunt brengen aan je website. Als je specifieke punten zijn waarvan je wilt dat ernaar gekeken wordt, is dat mogelijk. Dat kun je dan doorgeven aan het team van WebsiteKlusjes.com.

Op de website van www.websiteklusjes.com kun je een consult aanvragen.

Datum: 16-7-2011 11:42
Door: anke wiltenburg
anke wiltenburg
Ik kan nog alle hulp gebruiken,  net begonnen met de swifty site en pas 2 dagen online.  En zullen zeker veel verbeteringen aan te brengen zijn.
Fijn dat deze groep er is.
Alle adviezen en raadgevingen zijn welkom.
lieve groet Anke
Datum: 17-7-2011 14:56
Door: Ine Wildschut
Twee jaar geleden heb ik mijn eerste website gemaakt met swifty. Inmiddels heb ik al voor diverse mensen een website gemaakt. Hiervoor gebruik ik dreamweaver. Ik vind het leuk om te doen.
Ik gebruik regelmatig de informatie die ik vind in (oudere) nummers van het websitesupportmagazine.
De laatste website die ik gemaakt heb is over mijn hond. Als jullie mij daar nog goede tips bij kunnen geven, dan zijn de heel welkom.
kijk op www.oshri.nl
Ine
Datum: 21-7-2011 09:14
Door: Tom Pelzer
Tom Pelzer
Beste Ine,

ik heb je site bekeken en heb hier eigenlijk weinig op aan te merken :-). 
Uiteraard heb ik wel 2 kleine punten van aandacht waar je een keer naar kunt kijken.

1. Je hebt de site nu links tegen de rand van het scherm geplakt. Wanner je een wide-screen hebt betekent dit dat de site op ongeveer de helft van het scherm ophoudt. Wanneer je de mogelijkheid (en tijd) hebt, dan raad ik je aan om je website te centreren zodat deze, ongeacht de breedte van de monitor, altijd centraal staat.

2. Op de contact-pagina geef de bezoeker aan dat ze je een mail mogen sturen met daarbij je adres vermeld. Omdat je adres zo op je site staat loop je het risico dat dit adres door een BOT wordt opgepikt en op een spam-lijst terecht komt. Daarbij leg je de bal om contact op te nemen nu wel erg bij de bezoeker neer. Het beste kun je hier werken met een contactformulier. Zo bescherm je je eigen mailadres én de drempel om contact met je op te nemen is meteen stuk lager.

Wanneer je site helemaal klaar is en je wilt weten wat er allemaal verbetert kan worden, kun je altijd contact opnemen met WebsiteKlusjes.com. Door middel van een consult wordt je website op allerlei punten (oa zoekmachine & gebruikerssvisie) bekeken en je krijgt dan een uitgebreid rapport met adviezen.

Succes met je website! 

Klik hier om te reageren!

Terug naar overzicht
Website supporters

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.
Powered by AlphamegaHosting

Thema van de week:

Moeite met het schrijven van teksten voor je site?

Met deze tips lukt het je wel!

Lees meer...

Onze visie:

Dat elke WebsiteSupporter binnen een jaar een meet-
baar succesvollere website heeft.

Door elke week, rond een gezamenlijk thema, verbeter-
punten aan onze websites door te voeren en anderen daarbij te helpen.

Powered by...

WebsiteSupporters is een initiatief van AlphamegaHosting.com en WebsiteKlusjes.com. Het ervaren personeel van deze bedrijven is regelmatig te vinden op de forums van deze site.
Copyright 2012 Long Term Results B.V. Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap
Log in / Registreer
Zoek