Forum: Week 19: Schep meer vertrouwen met een goed ingerichte contactpagina


Reacties week 19 hoofdartikel: Schep meer vertrouwen met een goed ingerichte contactpagina
Datum: 6-5-2010 14:41
Door: Jeroen Hoekstra
Jeroen Hoekstra
Als je graag eens wat feedback van ons hebt op de contactpagina van jouw site, plak de url dan in een reactie op dit bericht. Dan gaan wij kijken en advies geven. Wij helpen je graag!
Datum: 7-5-2011 11:26
Door: goudennaal
goudennaal
Beste Jeroen,

Graag ontvang ik je advies over verbeterpunten voor de contactpagina van mijn internetsite. De URL's zijn: http://www.goudennaald.nl/kk_100000/naar-de-winkel en http://www.goudennaald.nl/contact.

Alvast bedankt,
Ad Langenhuijsen
Datum: 7-5-2011 15:10
Door: Martin Velthuizen
Ik ben bezig met een nieuwe website, die staat nu zo goed als klaar om in de lucht te gaan. Graag ontvang ik advies over de (nieuwe) contact pagina, die je alvast kunt bekijken op http://test.zakenmasseurs.nl/contact/. Ook andere adviezen over de rest van de site zijn natuurlijk van harte welkom.

Overigens nog een kanttekening bij het artikel. Er staat dat het vermelden van een btw-nummer en een bankrekeningnummer een goed idee zou zijn. Ik hoor daar ook wel eens andere berichten over:

- voor ZZP-ers is het btw-nummer gebaseerd op het sofi-nummer (BSN). Vrijgeven van sofinummer i.c.m. naw-gegevens werkt fraude in de hand

- zelfde verhaal voor bankrekeninggegevens. De combinatie rekeningnummer en naw-gegevens kunnen leiden tot valse incasso's, web-aankopen door derden op jouw rekening en dergelijke

Dit soort gegevens horen op de factuur (is zelfs wettelijk verplicht), en is daar vroeg genoeg. Blijkbaar heb je dan een debiteur en je mag er van uitgaan dat je daar een vertrouwde relatie mee hebt.
Datum: 9-5-2011 14:33
Door: Chris Vermeulen
Chris Vermeulen
Hi Martin, 

Het ziet er goed uit. Ook goed dat je het in de footer hebt gezet. Je hebt zeker een punt over fraude. Ik denk wel dat fraudeurs proberen achter de grote jongens aan te gaan en daarvan zijn vrijwel alle gegevens publiek beschikbaar.

Ik denk dat je als mkb-er aardig buiten schot blijft.

Het gemak dat een klant ook op de site een bankrekeningnummer of zo kan opzoeken lijkt me wel een goede toevoeging, maar het is geen must. Inderdaad staat het ook op de factuur.

Het gaat er maar om dat we geen verstoppertje spelen, maar zoveel mogelijk info over onszelf geven, zodat we vertrouwen kunnen wekken.

Misschien kun je een foto van jezelf of van het bedrijfspand erbij zetten?

Groetje
Chris 
Datum: 9-5-2011 19:29
Door: Spautronic Hirschmann dealer

Hallo Jeroen,

Graag commentaar op mijn contactpagina.
De Google map zoals bij de goudennaald lijkt mij wel een echte verbetering.

http://spautronic.nl/index.php?action=extra&extra=A_contactgegevens&lang=NL

Met vriendelijke groet, Guus

Datum: 10-5-2011 08:53
Door: Jeroen Hoekstra
Jeroen Hoekstra
Hallo Ad,
 
Zo te zien heb je ons artikel over contactpagina's al goed toegepast. Genoeg en de juiste informatie om een goed vertrouwen te scheppen.

Wat je zou kunnen doen is het nog een beetje herstructureren. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met 2 kolommetjes naast elkaar. In de eerste kolom zet je dan je adresgegevens, bedrijfsinfo en openingstijden en in de tweede kolom alle andere info, dus betaalmethode en parkeergelegenheid. Onder die kolommen plaats je dan nog je Google maps. Dan ziet het er allemaal net wat gestructureerder uit.

Een andere tip: maakt je contactpagina goed bereikbaar. Misschien kun je er een hoofdmenupunt van maken. Dan is het voor je bezoekers ook direct zichtbaar.

Veel succes!  
Datum: 10-5-2011 09:08
Door: Jeroen Hoekstra
Jeroen Hoekstra
Hallo Guus,

Contactpagina bevat de juiste informatie, dus daar hoef je niets meer aan te veranderen. Ik zou wel i.p.v. je emailadres te vermelden een contactformulier er aan toevoegen, zodat bezoekers gelijk contact met je kunnen opnemen. Ze zijn dan namelijk al op je site.

Google maps moet je ook zeker even aandacht aan besteden. Tips kun je vinden in dit artikel: http://www.websitesupporters.com/maps

Succes!

Klik hier om te reageren!

Terug naar overzicht
Website supporters

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.
Powered by AlphamegaHosting

Thema van de week:

Moeite met het schrijven van teksten voor je site?

Met deze tips lukt het je wel!

Lees meer...

Onze visie:

Dat elke WebsiteSupporter binnen een jaar een meet-
baar succesvollere website heeft.

Door elke week, rond een gezamenlijk thema, verbeter-
punten aan onze websites door te voeren en anderen daarbij te helpen.

Powered by...

WebsiteSupporters is een initiatief van AlphamegaHosting.com en WebsiteKlusjes.com. Het ervaren personeel van deze bedrijven is regelmatig te vinden op de forums van deze site.
Copyright 2012 Long Term Results B.V. Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap
Log in / Registreer
Zoek