Forum: Week 8: Hoger in Google... met de juiste keywords lukt het!


Datum: 29-4-2010 11:02
Door: cadspec

Ik weet niet of ik nu te laat ben...........maar goed probeer het anyways!

Wat ik begrepen heb is dat metatags (steekwoorden, zoekwoorden) niet alleen belangrijk zijn. Als een andere site een link naar jou site heeft en als jou site ook geindexeerd wordt door andere zoekmachines kom je ook automatisch hoger in de rankings bij google. Ook helpt het idd als je site zo in is gericht, dat mensen langer op jou site blijven hangen. Google hecht hier namelijk ook waarde aan (het betreft dan namelijk de relevantie)

Er zijn verschillende gratis analyse sites. Deze analyseert het volgende:

- of de paginatitel fouten bevat;
- of de kwaliteit van de paginatitel correspondeert met tekst op je pagina
- of je metatagdescription overeen komt met tekst op je pagina.
- of je keywords/ steekwoorden overeenkomen met tekst op je pagina.

Ik heb zojuist geëxperimenteerd met mijn eigen website en zou binnen enkele weken resultaat moeten zien............. Ik hou jullie hiervan op de hoogte!

Hierdoor zou je een hogere ranking moeten krijgen. Ik weet niet of ik de pagina hier achter mag laten, anders kan ie altijd weggehaald worden Stoer.

http://www.metatags.nl/analyse_van_uw_metatags

Voor site analyse!!

Datum: 16-6-2010 12:52
Door: Peeters
Handige link!

Ik heb gemerkt dat mijn homepage, wat betreft meta-tags, behoorlijk goed in elkaar zitStoer Zo relax!!

Ik had, blijkbaar zonder goede reden, het idee dat de homepage nog wel wat opgekrikt mocht worden. Maar dat viel best mee.

Groeten,
Mark
www.talkingbabies.nl
Datum: 19-2-2011 09:38
Door: atelierwie
Basisprincipe 2 - Gebruik geen trucs.
Misschien handig om hier wat voorbeelden van te geven, zodat iedereen zo'n soort tip kan herkennen en weet dat je die dus niet moet opvolgen.
Is deze serie artikelen trouwens een kopie van vorig jaar, of krijg je ook antwoord als je een vraag of een opmerking hebt?
Datum: 20-2-2011 14:14
Door: Brigitte van Emmerik
Ik heb eind december mijn site op het net gezet. Nu heb ik vandaag mijn keywords gecheckt en er is maar 1 woord waar ik mee tevoorschijn kom en nog niet eens direct met mijn eigen site.
Hopelijk komt hier verbetering in.

Brigitte
Datum: 21-2-2011 11:09
Door: Chris Vermeulen
Chris Vermeulen
Hi Atelierwie,

Ja en ja Lachen

We gaan binnenkort eens een enquete houden onder de WebsiteSupporters om eens te polsen hoe het bevalt en hoe we het nog beter kunnen doen.

Onder trucs verstaan we bijvoorbeeld op verborgen plekken honderden keywords te plaatsen of proberen hoog te komen op populaire keywords die niets met je site te maken hebben. Of een plaatje van 1x1 pixel te plaatsen met een keywordrijke link of met heel veel keywords in de alt-tag. Of massa's keywords in dezelfde kleur als de achtergrond, zodat je bezoekers het niet zien maar zoekmachines wel. Afijn, alles waarvan je zo al kan raden dat het niet 'normaal' maar 'getruct' is.

@Brigitte, tja, soms moet je een tijdje wat prullen aan je site om de juiste keywords op de juiste plekken te verwerken.

Wat we hier bij WebsiteSupporters proberen aan te geven is hoe je de basis goed kunt doen. Dat is al 80% van het resultaat. Om die laatste 20% nog te optimaliseren is een vak apart. En vergt ook veel meer inspanning en studie.

Met de artikelen die je hier vindt, zou je een heel eind moeten kunnen komen.

Succes!
Datum: 31-5-2011 18:22
Door: fons
Waarschuwing: er is software op de markt waarmee je automatisch je Google-posities kunt laten opzoeken en weergeven. Dit is sterk af te raden. Dit is wat Google er zelf over zegt: "Don't use unauthorized computer programs to submit pages, check rankings, etc. Such programs consume computing resources and violate our Terms of Service.

Google zal je hier niet voor straffen elke website heeft hier wel gebruik van gemaakt al ben je het niet zelf geweest dan heeft een concurent van je het wel gedaan.

Zou voor concurenten dan ook een geweldige manier zijn als google je hier voor zou straffen om je website als starter helemaal kapot te maken en zou je nooit omhoog komen in google.

Google vindt het juist geweldig als een site goede seo heeft als het maar niet over geoptimaliseerd wordt

[ «Vorige pagina | 1 2 | Volgende pagina» ]
Klik hier om te reageren!

Terug naar overzicht
Website supporters

Doe mee! Word ook WebsiteSupporter!

Ontvang gratis elke week een verbetersuggestie voor je website, inclusief speciaal stappenplan om je site succesvol te maken.

Klik hier om je in te schrijven!

Domeinnaam-check

Domeinnamen v.a. € 1,- p/m. Check of jouw ideale domeinnaam nog vrij is:

www.
Powered by AlphamegaHosting

Thema van de week:

Moeite met het schrijven van teksten voor je site?

Met deze tips lukt het je wel!

Lees meer...

Onze visie:

Dat elke WebsiteSupporter binnen een jaar een meet-
baar succesvollere website heeft.

Door elke week, rond een gezamenlijk thema, verbeter-
punten aan onze websites door te voeren en anderen daarbij te helpen.

Powered by...

WebsiteSupporters is een initiatief van AlphamegaHosting.com en WebsiteKlusjes.com. Het ervaren personeel van deze bedrijven is regelmatig te vinden op de forums van deze site.
Copyright 2012 Long Term Results B.V. Algemene Voorwaarden Privacy Policy Sitemap
Log in / Registreer
Zoek